Na niekoľkých miestach v okrese Prešov budú dopravné obmedzenia

18.10.2011 Prešov

Prešov 18. októbra (TASR) – Polícia upozorňuje účastníkov cestnej premávky, že od 19. októbra budú platiť na niekoľkých miestach v okrese Prešov dopravné obmedzenia.
Hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Daniel Džobanik dnes informoval TASR, že v katastrálnom území obce Drienovská Nová Ves budú pre prebiehajúce rekonštrukčné práce vypnuté priecestné zabezpečovacie zariadenia na železničných priecestiach.
Spresnil, že pôjde o jedno priecestie na ceste I/68, dve na miestnej komunikácii a jedno na účelovej komunikácii. Uvedené zabezpečovacie zariadenia budú vypnuté od 19. do 21. októbra a nahrádzať ich bude zvislé prenosné dopravné značenie upozorňujúce na uvedenú skutočnosť.
S ďalším dopravným obmedzením musia, podľa Džobanika, vodiči počítať v obci Lada na ceste 1/18, kde bude od 19. októbra prebiehať výstavba cestnej kanalizácie a chodníka.
Polícia upozorňuje, že v úsekoch vykonávaných prác bude zachovaná obojsmerná premávka avšak s obmedzením šírky cesty na 2,75 metra pre každý jazdný pruh. Zároveň bude v danom úseku vodorovné a prenosné zvislé dopravné značenie a obmedzená najvyššia dovolená rýchlosť na 30 km/h.
 

Vyberte región